java trainingen

FAQ Java Trainingen

Vragen over Java Trainingen

Waar kan ik de Java-trainingen volgen?

Momenteel geef ik deze trainingen alleen op aanvraag en ter plekke bij de klant. In mijn agenda kan je zien wanneer ik nog beschikbaar ben om eventueel trainingen te geven.

Kan ik zelf trainingen inrichten met het Java-cursusmateriaal?

Ja. Hiervoor hanteer ik bovendien interessante tarieven. Vanaf tien gedrukte exemplaren is er een gratis gedrukt en elektronisch exemplaar voorzien voor de trainer.

Vragen over Java cursussen

Hoe kan ik een Java-syllabus aankopen?

Je kan de syllabi online aankopen via de webwinkel. Betalen kan via het betaalplatform Mollie. De volgende betaalmiddelen zijn mogelijk: Bancontact - KBC-betaalknop - Belfius Direct - Sofort Banking - iDEAL - PayPal - IBAN-Overboeking.

Na ontvangst van de betaling worden de E-boeken en machtigingscodes via e-mail verzonden. Je kan dan dadelijk aan de slag. De gedrukte exemplaren worden zo snel mogelijk naar jou verzonden.

Kan ik alles zelf leren met het cursusmateriaal?

Ja dat is zeker mogelijk!. Het vraagt wel enig doorzettingsvermogen, liefst wat voorkennis en je moet een beetje zelfstandig kunnen werken met de computer. Menig cursist is er reeds in geslaagd het traject op eigen houtje te doorworstelen.

Kan ik hulp krijgen als ik ergens mee vastzit?

Indien je hulp wenst bij de zelfstudie kan dat. Ik geef ondersteuning via E-mail, chat, voip, desktop sharing enz. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende prijsofferte van mijn Java coaching diensten.

Waarom een cursus kopen als ik voor dezelfde prijs twee boeken heb?

Mijn Java cursusmateriaal is anders opgebouwd dan de meeste boeken over Java. De nadruk ligt namelijk vooral op je leerproces. Zo leer je met een juiste afwisseling van theorie en oefeningen de materie stapsgewijs en veel sneller aan. Als een ervaren gids neem ik je mee in de boeiende wereld van Java en ik zorg dat je doorheen de bomen het bos nog blijft zien. Je spaart er uitendelijk veel tijd en energie mee uit. En dit alles in het Nederlands! Toch een beetje uniek.

Vragen over de E-boeken

Hoe werkt zo'n E-boek?

Een E-boek is een beveiligd bestand dat gelezen kan worden met de speciale toepassing Javelin. Je kan deze toepassing hier downloaden of vinden in de iPad AppStore of Google Play.
Je dient een machtigingscode in te voeren om toegang te krijgen tot de syllabus. Na aankoop krijg je deze via e-mail toegestuurd.

Kan ik mijn E-boek afdrukken?

De E-boeken zijn niet afdrukbaar.

Kan ik mijn E-boek op meerdere toestellen tegelijkertijd openen?

Met de code kan je het e-boek op maximaal twee toestellen naar keuze openen. De e-boeken voor PXL en KdG kunnen slechts op één toestel geopend worden.

Kan ik mijn e-boek overzetten op een ander toestel?

Na de registratie van de machtigingscode is deze verbonden aan een specifiek toestel. Om het e-boek over te zetten op een ander toestel dien je eerst de machtigingscode te verwijderen. Vervolgens stuur je een bericht naar noel@noelvaes.eu met de vraag om de code te resetten. Je kan het e-boek per jaar éénmaal gratis overzetten. Nadien wordt er een administratieve kost van 10 € aangerekend.

Ik heb mijn PC opnieuw geïnstalleerd. Heb ik een nieuwe machtigingscode nodig?

Nee. Je bestaande code moet alleen gereset worden. Neem hiervoor contact met me op.

Bij de tweede keer dat ik het E-boek open, moet ik terug mijn code invoeren en die is al in gebruik.

Waarschijnlijk heb je het E-boek rechtstreeks vanuit de browser geopend. Je dient het E-boek eerst lokaal op te slaan en dan pas te openen met Javelin. Neem contact met me op om je code te resetten zodat je ze opnieuw kan gebruiken.

Na de upgrade naar de nieuwe versie van mijn besturingssysteem moet ik de machtigingscode opnieuw invoeren maar deze is al in gebruik.

Dit is inderdaad een gekend probleem bij de upgrade naar een nieuwe versie. Neem contact met me op om je code te resetten zodat je ze opnieuw kan gebruiken.

Overige vragen

Kan ik een factuur ontvangen?

Ja, indien je me de nodige gegevens meedeelt (facturatieadres en BTW-nummer) stuur ik de factuur op.

Geen antwoord gevonden op uw vraag? Neem zeker contact met me op.

Java Get Powered